707.00 Ron Statie radio auto CB President Harry II Clasic piese auto da Piese Auto Iasi

Piese Auto Iasi la comanda mercedes,renault,ford,mazda,audi,bmw,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,radio,emisie,receptie,president,4w,harry,,2,,ii,auto,piese,magazin,,iasi,online, Service Auto Iasi


Statie radio auto CB President Harry II Clasic


President Harry II Clasic, statii radio CB, 4W si 40 de canale AM/FM

Acest model deschide seria de echipamente radio moderne a celebrului producator, fiind singura din variante care nu detine ASC (automatic squelch control), functie creata exclusiv pentru modele proprii.
De dimensiuni mici, si cu varianta de informare asupra puterii de emisie si receptie, precum si a canalului folosit, de tehnologie led, statia poate fi fixata cu usurinta si foarte eficient in locatii diverse.
Calitatea emisiei si receptiei se regaseste in aceeasi parametri la toata gama, fara exceptie. Alimentarea se poate realiza direct la baterie sau la bricheta auto, puterea standard avand suficienta energie pentru a functiona cu brio.
Antenele recomandate pentru acest model trebuie doar sa corespunda cu minimul de inaltime necesar (1,65 m), dar pot fi folosite si alte tipuri de antene de dimensiuni mai mici, cu rezultate bune daca se respecta asezarea pe centrul geometric al suprafetei de fixare.
Eficienta in comunicare, utilizare rapida si simpla, calitate si claritate sunt doar cateva din motivele pentru care pute-ti alege acest model.

Statie de emisie receptie cu 80 de canale AM/FM (in functie de setarea benzilor europene pe tari) si 4 Watt putere de emisie. Reprezinta cu succes un producator ce a jucat un rol de pioner in comunicarea CB (citizens’band) reusind de-a lungul timpului sa ofere solutii inovatoare de comunicare si produse de calitate. Statia radio President Harry II Classic beneficiaza de o tehnologie moderna, care insumeaza rezultatele cercetarilor in domeniul comunicatiilor. ANL (sistem automat de limitare a impulsurilor disturbante) incorporat realizeaza la acest model de statie radio o receptie clara si o arie de acoperire a emisiei de 13-15 km.

Functii statie radio Harry II Clasic
-squelch manual, pentru o valoare exacta a sensibilitatii,
-s-metru digital cu leduri,
-posibilitatea conectarii de difuzor suplimentar pentru o auditie clara.

Caracteristici tehnice
Canale: 40 canale AM/FM (in fuctie de selectarea shemei de frecventa)
Plaja gamei de frecventa: 26.965-27.405 MHz
Sensibilitatea: 0.5μV pentru 20dB SINAB in modul AM/FM
Rejectia canalului adiacent: 70 dB
Sensibilitatea squelch-ului: min 0.2μV-120dB
max 1 mV-47dB
Tensiunea de alimentare: 13.2V
Dimensiuni: 115(L)?180(H)?35(D)
Greutate\": 0.8 kg
Putere de emisie: 4 Watt AM/FM
Putere de iesire audio: 5 W

ASC (Automatic Squelch Control)
Squelch-ul sau poarta de sunet e dotarea standard la toate statiile CB. Aceasta functie e folosita pentru a reduce sunetul de fond cand nu se comunica. Este un reglaj ce trebuie facut precis si frecvent, pentru a evita reducerea sensibilitatii statiei. Acest lucru se datoreaza impulsurilor electrice ce determina sunetul de fond, ce au o intensitate diferita in functie de locatie si chiar anumite perioade din aceeasi zi. In 1996 Firma President a scos pe piata o functie noua si exclusiva propriilor produse, numita \"Automatic Squelch Control\".
ASC-ul evalueaza continuu si automat receptia semnalului si existenta sunetului de fond. Raportul dintre semnal si claritatea receptiei determina cand avem sau nu o conexiune cu minim de interferente. Folosind tehnologia microelectronica pentru aceasta functie, s-a reusit introducerea a mai mult de 40 de semiconductori intre tranzistori si diode.
Astfel statiile CB, care au reprezentat din totdeauna siguranta in trafic, devin acum mai mult ca niciodata si un element de siguranta in automobil, ASC-ul efectuand ajustarile necesare automat in urma masuratorilor nivelelor de zgomot, lucru ce pana de curand era efectuat manual de conducatorul auto.

Schema benzii de frecvente
Litere
afisate Tara
I = Italia 40CH AM/FM 4 watt
I2 = Italia 34CH AM/FM 4 watt
D = Germania 80 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
D2 = Germania 40 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
EU = Europa 40 CH FM 4 watt/ 40 CH AM 1watt
EC = CEPT 40 CH FM 4watt
E = Spania 40 CH AM/FM 4watt
F = Franta 40 CH FM 4watt/ 40 CH AM 1watt
UK = Anglia 40 CH FM 4watt frecvente engleze + EC 40 CH FM 4 watt frecvente CEPT

Efectuati setarile shimbarii benzii de frecventa odata cu trecerea dumneavoastra prin diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.

Vocabular tehnic
AM - Amplitude Modulation
CB - Citizen\'s Band
CH - Channel
CW - Continuous Wave
DX - Long Distance Liaison
DW - Dual Watch
FM - Frequency Modulation
GM - Low Frequency
LSB - Receiver
SSB - Single Side Band
SWR - Standing Wave Ratio
SWL - Short Wave Listening
SW - Short Wave
TX - CB Transceiver
UHF - Ultra High Frequency
USB - Upper Side Band
VHF - Very High Frequency

Producator: President
Pret 707.00 Ron Ron


3112 afisari  

Etichete: statie,radio,emisie,receptie,president,4w,harry,harry 2,harry ii,auto


Atentie: Discount 25.00 % !


Valabilitate pana la 01 Iunie 2010


Solicita oferta de pret pentru Statie radio auto CB President Harry II ClasicProdus de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.